close
ago 3, 2022
ago 3, 2022

Bettingguide till IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B

Vad är IEM Road to Rio RMR?

Vilka lag är med i IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B?

Vilka lag kvalificerar sig via IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B?

Hur spelar man på IEM Road to Rio RMR?

Bettingguide till IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B

IEM Rio Major 2022 är en av årets största och mest prestigefyllda esporttävlingar. I den här bettingguiden förklarar vi hur lagen kvalificerar sig via IEM Road to Rio RMR Europe B, vilka lag som är med och vilka som är förhandsfavoriter.

Vad är IEM Road to Rio RMR?

RMR står för Regional Major Rankings och är de sista regionala kvalturneringarna inför IEM Rio Major 2022. De spelas den 4–9 oktober och avgör vilka 24 lag som är med i årets andra CS:GO-major i Rio de Janeiro mellan den 31 oktober och den 13 november.

För de europeiska lagen finns det två RMR-tävlingar: IEM Road to Rio 2022 Europe RMR A och IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B. Båda spelas på Malta. De åtta bästa lagen i dessa två tävlingar går vidare till IEM Rio Major 2022 vilket innebär att totalt 16 europeiska lag är med i majorn.

Sex platser i Rio är reserverade för sydamerikanska och nordamerikanska lag. De måste kvala in via IEM Road to Rio 2022 Americas RMR som spelas i Stockholm.

De sista två platserna är vigda åt Asien, där fyra lag möter varandra i Road to Rio 2022 Asia RMR i Melbourne.

Vilka lag är med i IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B?

Sexton lag har kvalat in till IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B, antingen via öppna kval eller tack vare sina resultat i PGL Major Antwerp 2022 tidigare i år. Av de 16 lagen kommer bara åtta att gå vidare till IEM Rio Major 2022. Och av de åtta lagen startar fem i Challengers-etappen. Tävlingen inleds med ett schweiziskt system med bäst av en-matcher. Därefter spelas utslags- och avancemangsmatcher i bäst av tre.

div class="table-holder-article-content">

CS:GO-lagen i IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B

NAVI

ENCE

Heroic

BIG

Outsiders

Team Vitality

Falcons

MOUZ

OG

K23

Monte

Sangal

FANTASY

SAW

HEET

Benched Heroes

Vilka lag kvalificerar sig via IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B?

Två lag som tveklöst kommer att kvala in till IEM Rio Major 2022 är NAVI (med världens just nu bästa spelare Oleksandr ”s1mple” Kostyliev) och Team Vitality (med Mathieu ”ZywOo” Herbaut i laget).

Jag väntar mig inte många överraskningar i gruppspelet i IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B. Danska Heroic (under ledning av Casper ”cadiaN” Møller) och MOUZ är förhandsfavoriter till att gå vidare baserat på deras senaste resultat.

Även om ENCE (som nyss värvat Alvaro ”SunPayus” Garcia) har tappat placeringar på HLTV-världsrankningen tror jag att de kan hitta formen igen och kvala in till Rio. De övriga två lagen som bör kvalificera sig är OG och Outsiders, särskilt i den här gruppen.

Två lag gör upp om den sista platsen och det är omöjligt att säga vilket av dem som får sista ordet. Tyska BIG och franska Falcons (med den tvåfaldige majorvinnaren Nathan ”NBK-” Schmitt i laget) har båda chansen att knipa den sista platsen.

Hur spelar man på IEM Road to Rio RMR?

Att spela på esport-odds är enkelt men som nybörjare kan man behöva bekanta sig med de olika spelmöjligheterna. Därför har vi satt ihop en lärorik guide för alla som funderar på att spela på IEM Road to Rio RMR:

Pinnacle har en rad CS:GO-oddsmarknader för IEM Road to Rio RMR. Den populäraste oddsmarknaden för esport är moneyline, som går ut på att spela på vem som vinner en viss match. Med långtidsspel kan du också spela på vilka lag som kommer att kvala in till IEM-majorn i Rio 2022.

Håll dig uppdaterad genom att hålla ett öga på vår oddssida för IEM Road to Rio 2022 Europe RMR B. Pinnacle har de bästa CS:GO-oddsen och en rad olika marknader både före och under match.

Página inicial de eSports
Se de senaste oddsen på CS:GO
  • Tags

Sobre o autor

Simon Teunissen Oligboh

Working for Pinnacle as the Esports Content & Social Team Lead, Simon has an extensive background within esports betting. He shares his insights across multiple esports titles, within an emphasis on CS:GO.

Mostrar mais Mostrar menos