מדיניות הפרטיות v.3
עודכן לאחרונה: יום חמישי, 24 ביוני, 2018 בשעה 6:00 PDT
פינקל (להלן: "אנחנו", "שלנו" או כל הטייה אחרת של גוף ראשון רבים) מצייתת לחוק להגנה על מידע אישי של קורסאו (2013), להנחיית הפרטיות בתקשורת אלקטרונית (הנחייה של הנציבות האירופית ‎2002/58/EC ותיקונה בהנחיה ‎2009/136/EC) ולרגולציית ההגנה על הפרטיות של האיחוד האירופי (GDPR). מדיניות הפרטיות הזו ניתנת בשם החברות השייכות לקבוצת פינקל, וכוללת את אתר האינטרנט www.pinnacle.com.
"מנהלי המידע" שבאתר pinnacle.com הם חברת Pinbet Malta Limited בכתובת The Penthouse, Suite 2, Ewropa Business Centre, Triq Dun Karm, Birkirkara, BKR9034 Malta ותאגיד .Ragnarok Corporation N.V בכתובת Pletterijweg 43, Willemstad, Curaçao.
כתובת הדוא"ל של קצין הגנת המידע שלנו (DPO) היא dpo@pinnacle.com.
אפשר לפנות אליו בכל שאלה הקשורה למדיניות הפרטיות הזו. אנחנו מבינים את החשיבות העליונה של פרטיות ואבטחת המידע האישי שלך. במדיניות הזו מוסבר מה אנחנו עושים עם המידע שלך ואיך אנחנו שומרים על אבטחתו. מוסבר גם איפה ואיך אנחנו אוספים ממך מידע אישי ומהן הזכויות שלך בנוגע למידע האישי שלך שברשותנו.
שינויים במדיניות הפרטיות וחובתך להודיע לנו על שינויים
הגרסה הזו עודכנה לאחרונה ב-24 במאי 2018. אפשר לפנות לקצין הגנת המידע כדי לבקש לעיין בגרסאות הקודמות.
חשוב מאוד שהמידע האישי שלך שברשותנו יהיה מדויק ועדכני. לכן, עליך לעדכן אותנו אם המידע האישי שלך משתנה במהלך הקשר בינינו.
1. איך אנחנו משתמשים במידע שלך
נשתמש במידע האישי שלך רק כפי שהחוק מתיר לנו. ברוב המקרים, נשתמש במידע האישי שלך בנסיבות הבאות:
  • כשאנחנו צריכים לבצע את התחייבויותינו במסגרת ההסכם שאנחנו עומדים לחתום איתך או שחתמנו איתך.
  • כשהדבר דרוש לצורך אינטרס לגיטימי שלנו (או של צד שלישי), כל עוד האינטרסים והזכויות הבסיסיות שלך לא גוברים על האינטרסים האלה.
  • כשאנחנו צריכים לציית לחוק או לרגולציה.
בדרך כלל אנחנו לא מסתמכים על הסכמה כעילה חוקית לשימוש במידע האישי שלך, למעט כשאנחנו שולחים הודעות שיווקיות בדוא"ל, בטלפון, בדואר או בהודעות טקסט, אם וכאשר הדבר רלוונטי. יש לך את הזכות לבטל בכל שלב את הסכמתך לכך שנשלח לך הודעות שיווקיות. לשם כך, עליך לפנות אלינו בדוא"ל לכתובת customerservice@pinnacle.com.
מסירת המידע האישי שלך וההרשמה לאתר שלנו או ההתחברות אליו פירושה הסכמה מפורשת לכך שנשתמש במידע האישי שלך ונחשוף אותו באופן שמפורט במדיניות הפרטיות הזו, או ככל שמפורט אחרת בתנאי השימוש.
קישורים של גורמים חיצוניים
האתר עשוי לכלול קישורים, תוספים ואפליקציות של גורמים חיצוניים. לחיצה על הקישורים האלה או הפעלת החיבורים עשויה לאפשר לגורמים חיצוניים לאסוף או לחלוק מידע עליך. אין לנו שליטה על האתרים החיצוניים ואנחנו לא אחראים על הצהרות הפרטיות שלהם. מומלץ לקרוא את הצהרת הפרטיות בכל אתר שאליו נכנסים כשעוזבים את האתר שלנו.
2. המידע שאנחנו אוספים עליך
המידע האישי (הנקרא גם נתונים אישיים) הוא כל מידע על אדם כלשהו שמאפשר לזהות אותו. הוא לא כולל נתונים שמהם הוסר המידע האישי (נתונים אנונימיים).
אנחנו עשויים לאסוף, לשמור, להשתמש ולהעביר סוגים שונים של מידע אישי עליך. הסוגים מחולקים לקטגוריות הבאות:
  • פרטים אישיים כולל שם פרטי, שם לפני הנישואים, שם משפחה, שם משתמש או אמצעי זיהוי דומה, תאריך לידה ומגדר.
  • פרטי התקשרות כולל כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, כתובת דוא"ל ומספרי טלפון.
  • פרטים פיננסיים כולל חשבון בנק ופרטים של כרטיס תשלום.
  • פרטי עסקאות כולל פרטים על תשלומים שהעברת אלינו או קיבלת מאיתנו ופרטים על מוצרים ושירותים שרכשת מאיתנו.
  • מידע טכני כולל כתובת IP, תגית מחשב, פרטי התחברות, סוג וגרסת הדפדפן, אזור הזמן והמיקום המוגדרים, סוגים וגרסאות של תוספים בדפדפן, מערכת ופלטפורמת הפעלה וטכנולוגיות אחרות במכשיר שמשמשות לגישה לאתר.
  • פרטי פרופיל כולל שם משתמש וסיסמה, רכישות והזמנות שביצעת, תחומי עניין, העדפות, משוב בהתכתבויות ותשובות לסקרים.
  • נתוני שימוש כולל מידע על אופן השימוש שלך באתר, במוצרים ובשירותים שלנו.
  • העדפות שיווקיות ותקשורת כולל העדפות לקבלת הודעות שיווקיות מאיתנו ומהשותפות שלנו והעדפות התקשורת שלך.
אנחנו גם אוספים, משתמשים ומשתפים נתונים מצטברים כמו נתונים סטטיסטיים או נתונים דמוגרפיים למטרות שונות. הנתונים המצטברים עשויים להגיע מהמידע האישי שלך, אבל לא נחשבים למידע אישי במסגרת החוק, מכיוון שהם לא חושפים את זהותך במישרין או בעקיפין. למשל, אנחנו עשויים להשתמש בנתוני שימוש מצטברים כדי לחשב את שיעור המשתמשים בתכונה ספציפית באתר. אולם, אם נשלב או נחבר בין הנתונים המצטברים למידע האישי שלך באופן שמאפשר לזהות אותך במישרין או בעקיפין, נתייחס למידע המשולב כאל מידע אישי, ונשתמש בו בהתאם להצהרת הפרטיות הזו.
במקרים נדירים אנחנו עשויים לאסוף ממך מידע רפואי, למשל כשאתה מעביר לנו דוחות רפואיים ספציפיים. מעבר לתרחיש הזה, אנחנו לא אוספים עליך קטגוריות מיוחדות של מידע אישי (כולל פרטים על גזע או מוצא אתני, אמונה דתית או פילוסופית, חיי מין, נטייה מינית, דעות פוליטיות, חברות באיגודי עובדים או איגודים מקצועיים, מידע גנטי ונתונים ביומטריים). למען הסר ספק, מידע הקשור לבקשות להגבלה עצמית לא נחשב למידע רפואי.
אי-מסירת מידע אישי
אם נצטרך לאסוף ממך מידע אישי על פי חוק או כחלק מהתנאים של ההסכם שלנו איתך ולא תספק לנו את המידע הזה כשנבקש לקבל אותו, ייתכן שלא נוכל למלא את התחייבויותינו במסגרת ההסכם או לספק לך את השירות המבוקש.
לתשומת לבך, כל מידע שאתה מעביר אלינו בדוא"ל אינו מוצפן ומועבר באחריותך בלבד.
3. המטרות שלשמן אנחנו אוספים את המידע האישי שלך
בטבלה שבהמשך רשמנו את הדרכים שבהן אנחנו מתכננים להשתמש במידע האישי שלך, לצד העילה החוקית שמאפשרת לנו להשתמש בו. במקרים הרלוונטיים גם רשמנו מהם האינטרסים הלגיטימיים שלנו. אפשר לפנות אל קצין הגנת המידע ולבקש ממנו מידע על מבחן האיזון שעומד בבסיס האינטרס הלגיטימי שלנו בכתובת dpo@pinnacle.com.
חשוב לזכור שאנחנו עשויים להשתמש במידע האישי שלך על בסיס של יותר מעילה חוקית אחת, בהתאם למטרה הספציפית שלשמה אנחנו משתמשים בו. אם בטבלה מפורטת יותר מעילה חוקית אחת ותרצה לקבל מידע על העילה החוקית הספציפית שעליה אנחנו נשענים כדי להשתמש במידע האישי שלך, תוכל לפנות אלינו.

סיבה/פעילות

סוג המידע

הבסיס החוקי לעיבוד המידע כולל בסיס האינטרס הלגיטימי

לרשום אותך כלקוח חדש כדי לספק לך שירותי הימורים.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

לבצע את התחייבויותינו במסגרת ההסכם איתך.

לטפל בהזמנה שלך ולספק לך את השירות או המוצר, כולל:

א) לטפל בהימורים שלך ולעקוב אחריהם.

ב) לטפל בתשלומים מקוונים ובכרטיסי אשראי.

ג) לבצע תהליכי זיהוי ואימות ו/או לטפל בתשלומים.

ד) לגבות חובות.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) פרטים פיננסיים

ד) פרטי עסקאות

ה) העדפות שיווקיות ותקשורת

א) לבצע את התחייבויותינו במסגרת ההסכם איתך.

ב) דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (גביית חובות והעברת תשלומים ללקוחות).

ג) ציות לחוק ולרגולציה.

לנהל את הקשר איתך, כולל:

א) לשלוח לך הודעות על שינויים בתנאי השימוש או במדיניות הפרטיות.

ב) לבקש ממך לכתוב ביקורת או למלא סקר.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) פרטי פרופיל

ד) העדפות שיווקיות ותקשורת

א) לבצע את התחייבויותינו במסגרת ההסכם איתך.

ב) ציות לחוק.

ג) דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (שמירת תיעוד ועריכת מחקר על אופן השימוש של לקוחות במוצרים ובשירותים שלנו).

לאפשר לך להשתתף בהגרלות ותחרויות או למלא סקר.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) פרטי פרופיל

ד) נתוני שימוש

ה) העדפות שיווקיות ותקשורת

א) לבצע את התחייבויותינו במסגרת ההסכם איתך.

ב) דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (עריכת מחקר על אופן השימוש של לקוחות במוצרים ובשירותים שלנו, פיתוח מוצרים ושירותים והרחבת העסק).

לנהל את אבטחת העסק והאתר הזה ולשמור עליהם (כולל פתרון בעיות, ניתוח נתונים, ביצוע בדיקות, תחזוקת מערכות, תמיכה, דוחות והצגת מידע).

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) מידע טכני

א) דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (ניהול העסק, אספקת שירותי ניהול ו-IT, אבטחת הרשת, מניעת הונאות ובהקשר של ארגון מחדש לעסק או לקבוצה).

ב) ציות לחוק ולרגולציה.

להציג באתר מודעות ותכנים שרלוונטיים לך; למדוד או להבין את מידת האפקטיביות של המודעות שמוצגות לך.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) פרטי פרופיל

ד) נתוני שימוש

ה) העדפות שיווקיות ותקשורת

ו) מידע טכני

דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (עריכת מחקר על אופן השימוש של לקוחות במוצרים ובשירותים שלנו, פיתוח מוצרים ושירותים, הרחבת העסק והכנת אסטרטגיה עסקית מושכלת).

להשתמש בניתוחים סטטיסטיים כדי לשפר את האתר, המוצרים והשירותים, פעילויות השיווק והקשרים עם הלקוחות שלנו והחוויות שלהם.

א) מידע טכני

ב) נתוני שימוש

דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (הגדרת סוגים של לקוחות למוצרים ולשירותים שלנו, שמירה על האתר שלנו עדכני ורלוונטי, הרחבת העסק והכנת אסטרטגיה עסקית מושכלת).

להציג הצעות והמלצות על מוצרים ושירותים שעשויים לעניין אותך.

א) פרטים אישיים

ב) פרטי התקשרות

ג) מידע טכני

ד) נתוני שימוש

ה) פרטי פרופיל

דרוש לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (פיתוח מוצרים ושירותים והרחבת העסק).

למנוע גישה לשירותים שלנו כשחשפת שיש לך בעיית התמכרות להימורים המגובה בראיות רפואיות, כמו דוחות רפואיים.

א) מידע רפואי

הגנה על האינטרסים החיוניים שלך (סעיף ‏c‏(2)9) ב-GDPR.

4. עם מי אנחנו עשויים לחלוק את המידע האישי שלך
א. כדי למנוע הלבנות כספים, לבצע בקרה ו/או לזהות הונאות, לפינקל שמורה הזכות להעביר את המידע האישי שלך לגורמים חיצוניים, כולל, בין השאר, לספקי שירותים כמו המשטרה, יחידות לשמירה על יושרה פיננסית, בנקים, ספקי מערכות של אימות זהות וכתובת, ספקים של שירותי תשלום ומוסדות פיננסיים. עם זאת, נעשה זאת רק כשאנחנו בטוחים שהם עומדים באותם סטנדרטים של שימוש במידע ואבטחתו. מומלץ לקרוא את הצהרות הפרטיות של כל ספקי השירותים החיצוניים שלנו.
ב. יתרה מכך, אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות לחשוף את המידע האישי שלך לגורמים חיצוניים רלוונטיים, כמו החברות בקבוצת פינקל, הרגולטורים שלנו ויחידות לשמירה על יושרה פיננסית, אם יש לפינקל חשד סביר להתנהלות לא תקינה בחשבונך.
ג. המידע ישותף גם לצורכי תפעול שוטפים עם גורמים כמו ספקים של שירותי ענן, מרכזי מידע, שירותי תשלום, בנקים, כלים לאימות זהות, כלים לתקשורת עם לקוחות, ספקי משחקים וכו'.
ד. אנחנו גם רשאים לשתף את המידע שברשותנו, כולל מידע אישי ו/או היסטוריית הימורים, עם גופי ספורט, כדי לחקור הונאות, הלבנות כספים או סוגיות של יושרה בספורט, וכן כדי לציית לחובותינו הרגולטוריות.
ה. חלק מהגורמים שמעורבים בטיפול במידע האישי שלך עשויים להיות מחוץ לאזור הכלכלי האירופי (EEA), במקומות שבהם החוקים להגנת הפרטיות ואבטחת המידע אינם מעניקים את אותה רמה של הגנה שהחוק באיחוד האירופי מעניק. במקרים כאלה המידע ימשיך להיות כפוף למנגנוני ההגנה המתאימים שמפורטים בחוק. ננקוט בכל האמצעים הסבירים כדי להבטיח שהמידע האישי שלך יטופל באופן מאובטח, עם תשומת לב והגנה מתאימה, העולה בקנה אחד עם דרישות החוק.
5. למשך כמה זמן נחזיק במידע האישי שלך
נשמור את המידע האישי שלך למשך הזמן המינימלי הדרוש לנו כדי לציית לדרישות החוקיות, הפיננסיות והרגולטוריות שלנו. כשיחלוף משך הזמן המינימלי הדרוש לנו לשמירת המידע, אם לא תהיה לנו סיבה לגיטימית אחרת לשמור אותו, הוא יומר למידע אנונימי (יעבור אנונימיזציה).
מכיוון שמדובר במדיניות גלובלית, תקופת השמירה תיושם בהתאם לדרישות הרלוונטיות של מלטה (מינימום 6 שנים) או קוראסאו (מינימום 10 שנים), בהתאם לתחום השיפוט שאליו אתה משתייך.
אם תבקש שהמידע יימחק והבקשה הזו תעמוד בקריטריונים שלנו למחיקה, המידע האישי שלך יעבור אנונימיזציה. ברגע שהמידע יהפוך לאנונימי הוא לא ייחשב יותר כמידע אישי.
אם לא הייתה לך פעילות בחשבון (כפי שהמונח מוגדר בתנאי השימוש שלנו) ושמרנו את המידע שלך למשך הזמן המינימלי הדרוש לנו לציות לדרישות החוקיות והרגולטוריות, החשבון שלך יימחק והמידע יעבור אנונימיזציה.
בחשבונות שבהם היו מקרי הונאה, דווח על התמכרות להימורים ו/או בוצעה חסימה עצמית, המידע לא יעבור אנונימיזציה, כדי שנוכל להמשיך לעקוב אחרי הלקוחות ולציית לדרישות החוקיות והרגולטוריות שלנו.
6. עדכון לגבי המוצרים והשירותים שלנו
נשמח לשלוח לך הצעות, תחרויות ותכנים בלעדיים דרך ערוצי השיווק השונים שלנו. לשם כך, אנחנו צריכים לקבל את אישורך להשתמש במידע האישי שלך. לא נמכור או ניתן את המידע האישי שלך לגורם חיצוני שאינו קשור לפינקל למטרות שיווקיות מבלי לקבל ממך אישור מראש.
אפשר לפנות אלינו בכתובת customerservice@pinnacle.com כדי לשנות את ההעדפות הקשורות להודעות שיווקיות.
7. כיצד אנו שומרים על המידע שלך מאובטח
א. פינקל מבטיחה לך כי המידע האישי שלך:
  • יטופל בהתאם לזכויותיך;
  • יטופל באופן הוגן וחוקי;
  • יטופל רק לשם המטרות שצוינו לעיל;
  • יהיה הולם, רלוונטי ולא חריג למטרות שלשמן הוא נאסף;
  • יישמר באופן מאובטח;
  • לא יישמר מעבר לנדרש עבור המטרות שלשמן הוא נאסף.
ב. פינקל תנקוט בכל האמצעים הסבירים כדי להבטיח שהמידע שלך יישמר מאובטח ומוגן. לשם כך אנו משתמשים במנגנונים טכניים וארגוניים שמגנים על המידע שלך מפני שימוש בלתי מורשה או לא חוקי.
ג. מומלץ לשלוח את כל המסמכים האישיים באמצעות כלי ההעלאה המאובטח שלנו. אפשר להעתיק ולהדביק את הקישור הבא בדפדפן (ואחרי סימן השווה להוסיף את מספר הלקוח שלך):
  • https://cashier.pinnacle.com/VerifyUpload.asp?customerId=
8. הזכויות שלך
יש לך את הזכויות הבאות לגבי המידע שלך, בכפוף למגבלות מסוימות. כדי לממש כל אחת מהזכויות האלה, אפשר לפנות אלינו בכתובת customerservice@pinnacle.com ולציין את הזכות שרוצים לממש עם סיבה, במידת הצורך.
זכות גישה: יש לך זכות לבקש גישה למידע האישי שלך ולמידע נלווה.
זכות תיקון: יש לך זכות לבקש שמידע אישי לא מדויק יתוקן או יושלם לפי הצורך.
זכות מחיקה: יש לך זכות לבקש שהמידע שלך יימחק אם אין לנו סיבה טובה להמשיך להשתמש בו. לפני שליחת הבקשה צריך למשוך את כל הכסף מהיתרה בחשבון. הבקשה כפופה לכללים של סעיף 8 בתנאי השימוש שלנו, העוסקים במשיכת כספים. יש לך זכות לבקש מאיתנו למחוק או להסיר את המידע האישי שלך אם מימשת את זכותך להתנגד לשימוש בו (בהתאם להגדרה שבהמשך), אם השתמשנו במידע שלך בניגוד לחוק או אם אנחנו צריכים למחוק את המידע האישי שלך כדי לציית לחוק המקומי. חשוב לציין שלא מדובר בזכות אבסולוטית, וייתכן שיהיה לנו נימוק לגיטימי לשמירה על המידע, כמו ציות לחוק ולרגולציה. למידע נוסף, אפשר לקרוא את הסעיף הקודם "למשך כמה זמן נשמור את המידע שלך?". נודיע לך אם לא נוכל למלא את הבקשה שלך.
זכות להגביל את השימוש: הזכות הזו מאפשרת לך לבקש מאיתנו להפסיק להשתמש במידע האישי שלך במקרים הבאים: (א) אם אתה רוצה שנוודא את דיוק המידע; (ב) אם השימוש במידע מנוגד לחוק (למשל אם אין לנו עילה חוקית לשימוש במידע, כפי שמפורט בסעיף 3, או אם המידע הושג על ידי גורם חיצוני בדרך בלתי חוקית) אך אינך רוצה שנמחוק אותו; (ג) אם אתה רוצה שנשמור את המידע, גם אם הוא אינו נדרש על ידינו, כדי לבסס תביעה משפטית, לממש אותה או להתגונן מפניה; (ד) אם יש לך התנגדות לכך שנשתמש במידע שלך אבל אנחנו צריכים לוודא אם יש לנו טיעון לגיטימי הגובר על ההתנגדות. חשוב לציין שלא מדובר בזכות אבסולוטית.
זכות לקבלת המידע: יש לך זכות לבקש לקבל מאיתנו את המידע האישי שסיפקת לנו. כדי לבקש את המידע, אפשר לפנות אלינו בכתובת customerservice@pinnacle.com.
זכות להתנגדות: יש לך זכות להתנגד לשימוש שלנו במידע שלך. חשוב לציין שלא מדובר בזכות אבסולוטית, וייתכן שיהיה לנו נימוק אחר לשמירה על המידע, כמו ציות לחוק ולרגולציה. כדי להתנגד לקבלת הודעות שיווקיות ישירות, אפשר לפנות אלינו בכתובת customerservice@pinnacle.com ולציין שאינך רוצה לקבל הודעות שיווקיות.
חשוב לציין שכדי לספק את השירותים שלנו אנחנו צריכים לטפל במידע מסוים, ולכן מימוש זכויות מסוימות עלול להוביל לאבדן היכולת להשתמש בשירות במלואו או בחלקו.
אין צורך בתשלום ברוב המקרים
לא צריך לשלם כדי לקבל גישה למידע האישי (או לממש זכויות אחרות). עם זאת, אם ברור מעבר לכל ספק שהבקשה חסרת בסיס, חוזרת ונשנית או חריגה, ייתכן שנבקש תשלום סביר. לחלופין, ייתכן שנסרב למלא את הבקשה בנסיבות האלה.
מה נצטרך ממך
ייתכן שנבקש ממך מידע ספציפי כדי לעזור לנו לאמת את זהותך ולוודא שיש לך הרשאה לקבל גישה למידע האישי (או לממש זכויות אחרות). זהו מנגנון אבטחה שנועד להבטיח שאנחנו לא חושפים מידע אישי לאנשים שאין להם הרשאה לקבל אותו. אם לא סיפקת את כל פרטי האימות בזמן הרישום לחשבון אצלנו, ייתכן שנבקש את המידע הזה כדי להשלים את הפרופיל שלך. ייתכן גם שנפנה אליך כדי לבקש ממך מידע נוסף הקשור לבקשה שיעזור לנו לזרז את התשובה. חשוב לשמור על הסיסמה שלך בסוד. כאן אפשר לקרוא מדריך של נציב ההגנה על הפרטיות והמידע (IDPC) להגנה על סיסמאות.
מגבלת זמן לטיפול בבקשות
נשתדל לטפל בכל הבקשות הלגיטימיות תוך חודש. מדי פעם משך הטיפול עשוי להיות ארוך מחודש, למשל אם הבקשה מורכבת במיוחד או אם נשלחו מספר בקשות. במקרה כזה נודיע לך ונעדכן אותך על ההתקדמות בטיפול.
באחריותך לשמור את כל המידע האישי שלך עדכני ומדויק.
יש לך זכות להגיש תלונה לרשות המפקחת במדינה החברה באיחוד האירופי שבה אתה גר, שבה אתה עובד או שבה החוק הופר לכאורה. יש לך זכות גם להגיש תלונה בכל שלב לנציב ההגנה על המידע והנתונים (IDPC) במלטה. יחד עם זאת, חשוב לנו לציין שנשמח לעזור לך בכל בעיה, ונודה לך אם תפנה אלינו לפני שתפנה אליו.
האתרים של פינקל (כולל אלו שמותאמים למכשירים ניידים) והאפליקציות שלה לנייד משתמשים בקובצי Cookie ובטכנולוגיות דומות כדי לנהל את הכניסה לחשבון, להציג דפים בהתאמה אישית ולהתאים את התוכן כך שישקף את הצרכים ותחומי העניין הספציפיים שלך. לחיצה על הלחצן "מסכים" פירושה הסכמה למדיניות שלנו לגבי קובצי Cookie ומתן אישור להשתמש בהם ובטכנולוגיות דומות למטרות שתיארנו במדיניות זו.
מה זה קובץ Cookie?
קובצי Cookie הם קובצי טקסט המכילים כמות קטנה של מידע שמורדים למכשיר שלך בכל פעם שאתה מבקר באתר. מרבית האתרים משתמשים בהם דרך קבע כדי לשפר את חוויית השימוש שלך וכדי להבטיח שהתכנים והפונקציות יועמדו לרשותך באופן המיטבי.
קובצי Cookie מבצעים מגוון רחב של פעילויות. לדוגמה, חלק מקובצי ה-Cookie מורדים למכשיר שלך באופן זמני, כל עוד אתה גולש באתר מסוים. כך למשל, הם עשויים לאפשר לך לנווט בין הדפים ביעילות או לאפשר לאתר האינטרנט לזכור את ההעדפות והבחירות שלך. קובצי Cookie אחרים עוזרים לאתרי אינטרנט לזכור אותך כשתחזור אליהם או למפרסמים להציג לך מודעות שרלוונטיות לצרכים ולתחומי העניין הספציפיים שלך.
תוכל לשנות את ההגדרות של הדפדפן שלך כדי לחסום חלק מקובצי ה-Cookie או את כולם. לשם כך, היעזר בהוראות של יצרנית הדפדפן. לתשומת לבך: אם תחסום את השימוש בקובצי Cookie באתר של פינקל, ייתכן שחלק מהפונקציות באתר או כולן לא יפעלו היטב.
כך למשל, לא תוכל להמר בכלל. לפני שתשנה את ההגדרות של הדפדפן, מומלץ לקרוא את הקטע "ניהול קובצי ה-Cookie". למידע נוסף על קובצי Cookie, אפשר לקרוא את הקטע "מידע נוסף".
סוגי קובצי Cookie שפינקל משתמשת בהם:
קובצי Cookie חיוניים
קובצי Cookie חיוניים הם קבצים שנחוצים לתפקוד של האתר. הם מאפשרים לך לנווט באתר שלנו ולבצע פעולות ספציפיות, כמו גישה לאזור המאובטח שלנו, הימור, הפקדת כספים וניהול החשבון. בלי קובצי ה-Cookie האלה לא תוכל להשתמש בשירותים ובפונקציות הספציפיות של האתר.
מטרות השימוש בקובצי Cookie חיוניים:
  • שמירת הבחירות שלך בכרטיס ההימורים כשאתה מנווט באתר;
  • אימות הזהות שלך אחרי שהתחברת לחשבון ב-Pinnacle.com.
קובצי ה-Cookie שהגדרנו כקובצי Cookie חיוניים לא ישמשו למטרות הבאות:
    • איסוף מידע עליך שיכול לשמש לפרסום מוצרים או שירותים;
    • זכירת ההעדפות או שם המשתמש שלך מעבר לביקור הנוכחי.
דוגמאות לקובצי Cookie חיוניים שפינקל משתמשת בהם:

 

BackURL

 

קובץ ה-Cookie הזה משמש לניווט.

 

 

Custid

 

קובץ ה-Cookie הזה משמש לאימות שם המשתמש של הלקוח.

 

 

BrowserSessionId

 

קובץ ה-Cookie הזה משמש בכניסות חוזרות לחשבון כדי לזהות אם ההפעלה הנוכחית של המשתמש היא האחרונה.

 

 

UserAccess

 

 

הקובץ הזה מגדיר את הגישה של המשתמש לאתר.

קובצי Cookie לשיפור השירות
קובצי ה-Cookie האלה אוספים מידע על האופן שבו המבקרים משתמשים באתר שלנו, למשל לאילו דפים הם נכנסים הכי הרבה ואם מוצגות הודעות שגיאה בדפים. קובצי ה-Cookie האלה לא אוספים מידע שמזהה את המבקרים. כל המידע שקובצי ה-Cookie האלה אוספים מצטבר ונשמר באופן אנונימי. המידע הזה משמש אך ורק לשיפור האתר.
מטרות השימוש בקובצי Cookie לשיפור השירות:
  • איסוף סטטיסטיקות על אופן השימוש באתר שלנו;
  • בדיקת האפקטיביות של פעולות השיווק שלנו;
  • איסוף סטטיסטיקות על ההימורים שהלקוחות בוחרים;
  • שיפור האתר על ידי מדידת השגיאות;
  • בדיקת עיצובים שונים של האתר;
  • זיהוי הדפדפן או המכשיר שבו אתה משתמש כדי להיכנס לאתר.
קובצי ה-Cookie שהגדרנו כקובצי Cookie לשיפור השירות לא ישמשו למטרות הבאות:
  • איסוף מידע עליך שיכול לשמש לפרסום מוצרים או שירותים באתרים אחרים;
  • זכירת ההעדפות או שם המשתמש שלך מעבר לביקור הנוכחי;
  • אחסון מידע אישי כמו כתובת דוא"ל או שם;
  • הצגת פרסומות ממוקדות עבורך באתרים אחרים;
  • שימוש על ידי גופים חיצוניים לכל מטרה אחרת מלבד המטרות שרשומות לעיל.
דוגמאות לקובצי Cookie לשיפור השירות שפינקל משתמשת בהם:

 

ADRUM

 

קובץ ה-Cookie הזה משמש לניטור החוויה של משתמש הקצה.

 

 

Webmetrics-RUM

 

קובץ ה-Cookie הזה משמש לאיסוף נתונים סטטיסטיים.

 

אנחנו משתמשים בקובצי Cookie של גורמים חיצוניים (כמו Google Analytics ו-Silverpop Web Analytics) כדי לאסוף מידע על האינטראקציות של הלקוחות עם האתר. המידע הזה עוזר לנו לפתח ולשפר את חוויית הלקוח ולספק שירות מותאם אישית (אפשר להיעזר בהוראות שבהמשך כדי לבקש שנפסיק להשתמש בקובצי Cookie לשיפור השירות).
חשוב לזכור שכשמבקשים שנפסיק להשתמש בקובצי Cookie לשיפור השירות אפשר להמשיך להשתמש באתר, אבל היכולת שלנו ללמוד מהחוויה שלך ולקבל החלטות מדויקות לשיפור האתר בשבילך מוגבלת. אם בכל זאת תרצה לבקש שפינקל תפסיק להשתמש בסטטיסטיקות גלישה באתר, אפשר להשתמש בקישור הבא:
GoogleAnalytics
קובצי Cookie לשימוש בשירות
קובצי ה-Cookie האלה מאפשרים לאתר לזכור את הבחירות שלך, כמו שם המשתמש, השפה והאזור שבו אתה נמצא, ולספק לך תכונות משופרות ומותאמות אישית. כך למשל, אתרי אינטרנט יכולים להשתמש בקובצי ה-Cookie כדי לאחסן מידע על המיקום שלך ולספק לך תחזיות מזג אוויר מקומיות או דיווחי תנועה. ניתן גם להשתמש בקובצי ה-Cookie האלה כדי לזכור שינויים שביצעת בגודל הטקסט, בגופן או בחלקים אחרים שהתאמת אישית באתר. ניתן להשתמש בהם גם כדי לספק לך שירותים שביקשת, כמו צפייה בסרטון או תגובה בבלוג. המידע שקובצי ה-Cookie האלה אוספים עשוי להיות אנונימי ולא ניתן להשתמש בו כדי לעקוב אחרי פעילויות הגלישה שלך באתרים אחרים.
מטרות השימוש בקובצי Cookie לשימוש בשירות:
  • זכירת ההגדרות שלך, כמו פריסה, העדפות, צבעים והצגה או הסתרה של תכונות;
  • זכירה שצפית בתוכן מסוים;
  • צ'אטים חיים עם הנציגים שלנו לקבלת עזרה.
קובצי ה-Cookie שהגדרנו כקובצי Cookie לשימוש בשירות לא ישמשו למטרות הבאות:
  • הצגת פרסומות ממוקדות המותאמות לך באתרים אחרים;
  • שימוש על ידי גופים חיצוניים לכל מטרה אחרת מלבד המטרות שרשומות לעיל.
דוגמאות לקובצי Cookie לשימוש בשירות שפינקל משתמשת בהם:

UserPrefsCookie                 

קובץ ה-Cookie הזה שומר חלק מההגדרות הקשורות לפרופיל המשתמש כמו ברירת המחדל של פורמט יחסי הזכייה, ברירת המחדל של השפה, התצוגה ואזור הזמן.

 

HomePageVisitedTime

קובץ ה-Cookie הזה נוצר כדי שהאתר ידע אם הוא צריך לנתב אותך לדף של לקוחות חוזרים.

DestUrl

קובץ ה-Cookie הזה משמש כדי להפנות את הלקוח לדף של ליגה ספציפית באתר של האורחים, ולהציג לך את יחסי הזכייה שלה.

 

קובצי Cookie למיקוד
קובצי ה-Cookie האלה משמשים להצגת תכנים, כמו פרסומות, שרלוונטיים יותר לך ולתחומי העניין שלך. ניתן להשתמש בהם גם כדי להגביל את מספר הפעמים שמודעה מסוימת תוצג לך או למדוד את האפקטיביות של קמפיין פרסומי. לרוב הם נשלחים על ידי סוכנויות פרסום חיצוניות, באישורה של פינקל, והם עשויים לשתף מידע על האתרים שבהם ביקרת עם ארגונים אחרים, כמו המפרסמים.
מטרות השימוש בקובצי Cookie למיקוד:
  • בדיקת הדפים שבהם הלקוח מתעניין והעברת המידע הזה לכלי הדוא"ל שלנו, כדי שנוכל לשלוח ללקוח מידע שרלוונטי עבורו.
  • הצעת מבצעים ללקוחות שנרשמו לחשבון אצלנו, בין אם הופקד כסף בחשבונם ובין אם לא.
  • הצגת מבצעים צולבים על מוצרים שונים ללקוחות, בהתאם להימורים שהם התעניינו בהם או לסכום ההימור שלהם.
  • מתן מידע לסוכנויות הפרסום על הביקור שלך באתר, כדי שהם יוכלו להציג לך מודעות שעשויות לעניין אותך.
דוגמאות לקובצי Cookie למיקוד שפינקל משתמשת בהם:

Sidi

קובץ ה-Cookie הזה משמש לאיסוף מידע על פעילות המבקרים באתר.

 

Vidi

קובץ ה-Cookie הזה משמש לזיהוי המבקרים.

ניהול קובצי ה-Cookie שלך
מומלץ לא לשנות את ההגדרות של קובצי ה-Cookie, מכיוון שהדבר עלול להגביל את חוויית המשתמש שלך ואת יכולת השימוש באתר.
אם בכל זאת תרצה לשנות את ההגדרות של קובצי ה-Cookie, תוכל לעשות זאת באמצעות הדפדפן. דפדפנים שונים משתמשים בדרכים שונות לשליטה בקובצי Cookie. לכן, תצטרך להיעזר במאמרי העזרה של הדפדפן כדי להבין איך לשנות את ההגדרות. תוכל גם לבקר באתר של יצרנית הדפדפן.
מידע נוסף
ניתן לקרוא עוד לגבי קובצי Cookie בכתובת https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie. לסרטון אודות קובצי Cookie ניתן לבקר באתר https://policies.google.com/technologies/cookies.
10. שינויים במדיניות הפרטיות
כל שינוי שיבוצע במדיניות הפרטיות שלנו יפורסם בעמוד הזה וכל שינוי כזה יהיה בתוקף החל ממועד פרסום מדיניות הפרטיות המעודכנת. אם נבצע שינוים משמעותיים או מהותיים במדיניות הפרטיות הזו, נשתמש באמצעים סבירים כדי ליידע אותך על כך בדוא"ל, באמצעות הודעה באתר או באחד מערוצי התקשורת המוסכמים האחרים. אם נתכנן להשתמש במידע אישי למטרה חדשה, נעדכן את מדיניות הפרטיות ונודיע על השינויים לפני התחלת השימוש החדש.