Tietosuojakäytäntö v.3
Päivitetty viimeksi: torstaina 24.05.2018 – 06:00 (PDT)
Pinnacle (viitataan tässä myös sanoilla ”me” tai ”meitä”) noudattaa Curaçaon yksityisyydensuojalakia (2013) ja EU:n sähköisen viestinnän tietosuojadirektiiviä (2002/58/EY, muutettu direktiivillä 2009/136/EY) sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Tietosuojakäytäntö julkaistaan Pinnacle-yrityskonsernin puolesta, johon sisältyy URL-osoite www.pinnacle.com.
URL-osoitteen Pinnacle.com rekisterinpitäjiä ovat PinBet Malta Ltd, Level 4, The Penthouse, Suite 2, Ewropa Business Centre, Triq Dun Karm, Birkirkara, BKR9034 Malta, sekä Ragnarok Corporation N.V., Pater Euwensweg 43, Willemstad, Curaçao.
Tietosuojavastaavaamme (jäljempänä ”tietosuojavastaava”) saa yhteyden osoitteessa dpo@pinnacle.com.
Jos sinulla on jotain kysyttävää näistä tietosuojakäytännöistä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme. Meistä henkilötietojesi tietosuoja ja turvallisuus on erittäin tärkeää. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä teemme tiedoillasi ja miten suojelemme niitä. Kerromme myös, missä ja miten keräämme henkilötietojasi ja käymme läpi, mitä oikeuksia sinulla on mahdollisiin hallussamme oleviin henkilötietoihisi.
Tietosuojailmoituksen muutokset ja velvollisuutesi ilmoittaa meille muutoksista
Tämä versio päivitettiin viimeksi 24. toukokuuta 2018, ja aikaisemmat versiot saa haltuunsa ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaan.
On tärkeää, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat täsmällisiä ja ajan tasalla. Kerro meille, jos henkilötietosi muuttuvat yhteistyösuhteemme aikana.
1. Miten käytämme tietojasi
Käytämme henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Noudattaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.
  • Kun se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) kannalta, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi ole ristiriidassa niiden etujen kanssa.
  • Kun meidän on noudatettava lakisääteistä tai säännösten mukaista velvoitetta.
Yleensä emme käytä suostumusta henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena muutoin kuin suoramarkkinointiviestien lähettämisessä sähköpostitse, puhelimella, postitse tai tekstiviestillä, jos ja kun se on tarpeen. Sinulla on oikeus evätä markkinointiin antamasi suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@pinnacle.com.
Antamalla meille henkilötietojasi ja rekisteröitymällä tai kirjautumalla Sivustollemme annat meille nimenomaisen suostumuksesi käsitellä ja tuoda julki henkilötietojasi tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksiin ja tässä määritetyillä tavoilla tai tavalla, joka muuten vastaa Käyttöehtoja.
Kolmannen osapuolen linkit
Tällä verkkosivustolla voi olla linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin, liitännäisiin ja sovelluksiin. Jos napsautat tällaisia linkkejä tai otat nämä yhteydet käyttöön, kolmannet osapuolet saattavat pystyä keräämään tai jakamaan sinuun liittyviä tietoja. Emme hallinnoi näitä kolmannen osapuolen sivustoja, emmekä ole vastuussa niiden tietosuojaselosteista. Kun poistut sivustoltamme, kehotamme tutustumaan tietosuojakäytäntöihin jokaisella verkkosivustolla, jolla vierailet.
2. Tiedot, jotka keräämme sinusta
Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilöön liittyviä tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa. Henkilötietoja eivät ole tiedot, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).
Saatamme kerätä, käyttää, säilyttää ja siirtää erilaisia sinuun liittyviä henkilötietoja, jotka olemme koostaneet yhteen seuraavasti:
  • Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, edellisen sukunimen, sukunimen, käyttäjätunnuksen tai vastaavan tunnisteen, syntymäajan ja sukupuolen.
  • Yhteystietoihin sisältyy laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.
  • Taloustiedot sisältävät pankkitili- ja maksukorttitiedot.
  • Tapahtumatiedot sisältävät tietoja sinulle tehdyistä maksuista ja sinun tekemistäsi maksuista sekä muita tietoja tuotteista ja palveluista, jotka olet ostanut meiltä.
  • Tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteen, PC-tunnisteen, sisäänkirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetuksen ja sijainnin, selaimen liitännäisten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muut tämän sivuston selaamiseen käyttämiesi laitteiden teknologian tiedot.
  • Profiilitiedoissa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, tekemäsi ostot tai tilaukset, kiinnostuksenkohteesi, asetuksesi, lähettämäsi viestit ja palautteet sekä vastauksesi kyselyihin.
  • Käyttötiedot sisältävät tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme.
  • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät meiltä ja kolmansilta osapuolilta vastaanottamasi markkinoinnin asetukset sekä määrittämäsi viestintäasetukset.
Keräämme, käytämme ja jaamme koostettuja tilasto- ja demografiatietoja eri tarkoituksiin. Koostetut tiedot on saatettu saada henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä lain mukaan henkilötietoina, sillä ne eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan tai epäsuorasti. Voimme esimerkiksi koostaa käyttötietosi laskeaksemme tiettyä verkkosivun toimintoa käyttävien käyttäjien prosenttimäärän. Jos kuitenkin yhdistämme koostetut tiedot henkilötietoihisi siten, että sinut voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.
Joskus harvoin saatamme kerätä terveystietoja sinulta, jos välität meille tiettyjä lääketieteellisiä raportteja. Tätä skenaariota lukuun ottamatta emme kerää sinusta mitään tiettyjä henkilötietoluokkia (esimerkiksi tietoja rodusta ja etnisestä alkuperästä, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksista, seksuaalisesta käyttäytymisestä tai suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliiton jäsenyydestä tai geneettisiä tai biometrisiä tietoja). Todettakoon, että itsensä poissulkemiseen liittyviä pyyntöjä ei pidetä terveyteen liittyvinä tietoina.
Henkilötietojen antamatta jättäminen
Jos laki tai kanssasi solmimamme sopimus edellyttää meitä keräämään henkilötietoja etkä anna tietoja pyydettäessä, emme ehkä pysty suorittamaan sopimustamme tai tarjoamaan pyytämääsi palveluja.
Huomaa, että meille sähköpostitse lähettämiäsi tietoja ei ole salattu, ja lähetät ne omalla riskilläsi.
3. Henkilötietojesi keräämisen tarkoitus
Olemme laatineet jäljempänä taulukkomuodossa kuvauksen tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, sekä käytön oikeusperusteet. Olemme myös määrittäneet oikeutetut etumme soveltuvissa tilanteissa. Tietoa oikeutettuun etuun perustuvasta tasapainotustestistä on saatavilla pyynnöstä ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa dpo@pinnacle.com.
Huomaa, että saatamme käsitellä henkilötietojasi useamman kuin yhden oikeusperusteen nojalla riippuen siitä, mihin tiettyyn tarkoitukseen käytämme tietojasi. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tietystä oikeusperusteesta, jonka nojalla käsittelemme henkilötietojasi, jos seuraavassa taulukossa on määritetty useampi kuin yksi peruste.

Tarkoitus/toimi

Tiedon tyyppi

Käsittelyn oikeusperuste sekä oikeutetun edun peruste

Rekisteröidäksemme sinut uutena asiakkaana voidaksemme tarjota pelipalvelujamme.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

Noudattaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.

Käsitelläksemme ja toimittaaksemme tilauksesi, mukaan lukien seuraavat toimet:

(a) vetojesi käsittely ja tarkkailu

(b) kortti- ja verkkomaksujen käsittely.

(c) maksutapahtumien tunnistaminen, vahvistaminen ja/tai käsittely

(d) velkojen keruu.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Taloudelliset tiedot

(d) Tapahtuma

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Noudattaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.

(b) Kun se on tarpeen oikeutetun etumme kannalta (periäksemme meille maksettavat velat ja veloittaaksemme asiakasmaksut).

(c) Lakien ja säännösten edellyttämien velvoitteidemme noudattaminen.

Hallitaksemme asiakassuhdettasi, mihin voi sisältyä seuraavia toimia:

(a) Ehtojemme tai tietosuojakäytäntöjemme muutoksista ilmoittaminen sinulle.

(b) Arvostelun antamisen tai kyselyyn vastaamisen pyytäminen.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Markkinointi ja viestintä

(a) Noudattaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.

(b) Tarpeen lakisääteisen tai säännösten mukaisen velvoitteen noudattamiseksi.

(c) Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (pitääksemme tietueemme ajan tasalla ja tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme).

Jotta voit osallistua arvontaan, kilpailuun tai vastata kyselyyn.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Käyttö

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Noudattaaksemme kanssasi solmimaamme sopimusta.

(b) Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, kehittääksemme niitä ja kasvattaaksemme liiketoimintaamme).

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston turvallisuuden hallinta ja varmistaminen (mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja palvelintilan tarjoaminen).

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniikka

(a) Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (liiketoimintamme hoitaminen, hallinta- ja IT-palvelujen tarjoaminen, verkon turvallisuus, petosten estäminen ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin uudelleenjärjestämisen osana).

(b) Tarpeen lakisääteisen tai säännösten mukaisen velvoitteen noudattamiseksi.

Tarjotaksemme asianmukaisen verkkosivuston sisällön ja mainoksia sinulle sekä mitataksemme tai analysoidaksemme sinulle esittämiemme mainosten tehokkuutta.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Profiili

(d) Käyttö

(e) Markkinointi ja viestintä

(f) Tekniikka

Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palvelujamme, kehittääksemme niitä, kasvattaaksemme liiketoimintaamme ja parantaaksemme markkinointistrategiaamme).

Käyttääksemme data-analytiikkaa verkkosivujemme, tuotteidemme/palvelujemme, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja kokemusten parantamiseksi.

(a) Tekniikka

(b) Käyttö

Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (määrittääksemme tuotteillemme ja palveluillemme asiakastyypit, pitääksemme verkkosivustomme päivitettynä ja kiinnostavana, kehittääksemme liiketoimintaamme ja parantaaksemme markkinointistrategiaamme).

Tehdäksemme sinulle ehdotuksia ja suosituksia sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista tai palveluista.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniikka

(d) Käyttö

(e) Profiili

Tarpeen oikeutetun etumme kannalta (kehittääksemme tuotteitamme/palvelujamme ja kasvattaaksemme liiketoimintaamme).

Estääksemme sinua pääsemästä käsiksi palveluihimme, kun olet ilmoittanut kärsiväsi peliriippuvuudesta ja olet esittänyt asiasta lääketieteellisiä todisteita, kuten lääkärintodistuksen.

(a) Terveys

Tarpeen GDPR:n (9 artikla, kohta (2) c) tarkoittamien elintärkeiden etujesi suojelemiseksi.

4. Kenen kanssa saatamme jakaa tietosi
a. Pinnaclella on oikeus siirtää henkilötietosi kolmansille osapuolille rahanpesun ehkäisemiseksi, petosten havaitsemiseksi ja/tai hallintaa varten. Näitä kolmansia osapuolia voivat olla muun muassa, mutta näihin rajoittumatta, kolmannen osapuolen toimittajat, kuten poliisi, taloudellisesta rehellisyydestä vastaavat yksiköt, pankit, tunnusten ja osoitteiden vahvistusjärjestelmien tarjoajat, maksupalvelujen tarjoajat ja rahoituslaitokset. Teemme näin kuitenkin vain silloin, kun olemme varmoja, että nämä tahot noudattavat samoja tietojen käsittelyn ja tietosuojan standardeja. Kehotamme tutustumaan kolmannen osapuolen toimittajiemme tietosuojakäytäntöihin.
b. Lisäksi Pinnacle pidättää oikeuden antaa henkilötietosi asianmukaisille kolmansille osapuolille, kuten Pinnaclen konsernin yrityksille, säädösten valvojalle tai taloudellisesta rehellisyydestä vastaaville yksiköille etenkin tapauksissa, joissa Pinnaclella on syytä uskoa, että tilisi käyttöön liittyy epäselvyyksiä.
c. Tietosi jaetaan myös tavallista toimintaa varten muun muassa pilvipalvelujen, konesalien, maksupalvelujen, pankkien, tunnusten vahvistustyökalujen, asiakkaiden viestintätyökalujen, pelien toimittajien jne. kanssa.
d. Meillä on oikeus antaa tiedot, jotka meillä on sinusta, mukaan lukien henkilötiedot ja/tai vedonlyöntihistoriasi, urheiluviranomaisille tutkiaksemme petosta, rahanpesua tai rehellisyysseikkoja sekä noudattaaksemme velvollisuuttamme noudattaa säännöksiä.
e. Osa tietojasi käsittelevistä tahoista saattaa sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, jossa tietosuojalait eivät ole yhtä kattavia kuin EU:ssa. Tällaisissa tapauksissa näihin tietoihin kohdistetaan yksi tai useampi laissa määritetty suojatoimi. Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa, ja että niitä käsitellään sopivaa varovaisuutta ja soveltuvia lakeja noudattaen.
5. Kuinka kauan säilytämme tietojasi
Lakisääteisten, taloudellisten ja säädösten mukaisten vaatimustemme noudattamiseksi säilytämme tietojasi niin pitkään kuin se on näiden vaatimusten noudattamisen kannalta tarpeen. Kun tietojesi säilyttämisen vähimmäisaika on kulunut eikä meillä ole muuta oikeusperustetta tietojesi säilyttämiseen, tiedot pseudonymisoidaan.
Koska tämä käytäntö on maailmanlaajuinen, tietojen säilytyskaudessa noudatetaan joko Maltan (vähintään 6 vuotta) tai Curaçaon (vähintään 10 vuotta) vaatimuksia sen mukaan, kumpaan lainsäädäntöalueeseen kuulut.
Jos pyydät tietojesi poistamista ja pyyntösi on hyväksyttävien poistosääntöjemme mukainen, henkilötietojesi muutetaan anonyymeiksi. Kun tiedot on muutettu anonyymeiksi, niitä ei enää pidetä henkilötietoina.
Jos tililläsi ei ole ollut Tilin aktiivisuutta (käyttöehdoissamme määritetyllä tavalla) ja olemme säilyttäneet tietojasi lakien ja säädösten edellyttämän vähimmäisajan, tilisi suljetaan ja pseudonymisoidaan.
Jos tililin on liittynyt petos, ilmoitus peliriippuvuudesta ja/tai pysyvä itsensä poissulkeminen, tiliä ei anonymisoida, jotta voimme jatkaa näiden asiakkaiden pitämistä silmällä lakisääteisten ja säädösten mukaisten vaatimustemme noudattamiseksi.
6. Sinun pitämisesi ajan tasalla tuotteistamme ja palveluistamme
Haluaisimme pitää sinut ajan tasalla tarjouksista, kilpailuista ja ainutlaatuisesta sisällöstä eri markkinointikanaviemme kautta. Jotta voimme tehdä niin, tarvitsemme lupasi henkilökohtaisten tietojesi käyttöön. Henkilökohtaisia tietojasi ei myydä eikä anneta ilman ennalta saatua hyväksyntääsi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille, jotka eivät ole Pinnaclen yhteistyökumppaneita.
Voit muuttaa markkinointiasetuksiasi ottamalla yhteyden osoitteeseen asiakaspalvelu@pinnacle.com ja pyytämällä meitä muuttamaan markkinointiasetuksia
.
7. Miten suojaamme tietosi
a. Pinnacle vakuuttaa, että
  • henkilötietojasi käsitellään oikeuksiesi mukaisesti
  • henkilötietojasi käsitellään reilusti ja laillisesti
  • henkilötietojasi käytetään vain yllämainittuihin tarkoituksiin
  • kerätyt henkilötiedot ovat asianmukaisia ja tähdellisiä, eivätkä kohtuuttomia tarkoitukseensa nähden
  • tietosi säilytetään turvallisesti
  • henkilötietojasi ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen.
b. Pinnacle pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Tältä osin ylläpidämme sopivia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, joiden tarkoitus on suojella tietojasi luvattomalta ja laittomalta käytöltä.
c. Suosittelemme, että lähetät kaikki henkilökohtaiset asiakirjat turvallisella lataustyökalullamme. Kopioi ja liitä seuraava linkki selaimeesi (liitä perään asiakastunnuksesi):
  • https://cashier.pinnacle.com/VerifyUpload.asp?customerId=
8. Oikeutesi
Tiettyjen oikeuksien tiettyjä rajoituksia lukuun ottamatta sinulla on seuraavat oikeudet tietoihisi. Voit käyttää näitä oikeuksiasi ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@pinnacle.com ja mainitsemalla oikeuden, jota haluat käyttää, sekä soveltuvassa tapauksessa syyn pyyntöösi.
Oikeus saada pääsy tietoihin: sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja lisätietoihin.
Oikeus tietojen oikaisemiseen: sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista tai puutteellisten tietojen täydentämistä.
Oikeus tietojen poistamiseen: sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista, ellei meillä ole enää hyvää syytä jatkaa tietojen käsittelyä. Varmista, että nostat tilisi saldon ennen pyynnön lähettämistä. Käyttöehtojemme kohdassa 8 mainittuja varojen nostamisen sääntöjä noudatetaan. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa tietojen käsittelyä (lisätietoja jäljempänä), jos olemme käsitelleet tietojasi lainvastaisesti tai jos paikallinen laki edellyttää henkilötietojesi poistamista. Tämä oikeus ei ole absoluuttinen, ja tietojen säilyttämiseen voi olla pakottavia syitä, kuten lakisääteisten ja säädösten mukaisten velvollisuuksien noudattaminen Katso edellä kohta ”Kuinka kauan säilytämme tietojasi”. Sinulle ilmoitetaan, mikäli emme pysty täyttämään tätä pyyntöä.
Oikeus rajoittaa käsittelyä: tämän oikeuden nojalla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) haluat meitä varmistamaan tietojen täsmällisyyden; (b) käytämme tietoja lainvastaisesti (esim. tieto ei sisälly osiossa 3 määritettyyn käsittelyn lakiperusteeseen tai kolmas osapuoli on muutoin saanut tietosi lainvastaisesti) mutta et halua meidän poistavan tietoja; (c) haluat meidän säilyttävän tiedot, vaikka emme enää tarvitse niitä, koska sinun on laadittava, esitettävä tai puolustettava oikeusvaateita; tai (d) olet vastustanut tietojen käyttöä, mutta meidän on varmistettava, onko meillä ensisijainen oikeusperuste tietojen käyttöön. Huomaa, että tämä oikeus ei ole absoluuttinen.
Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: sinulla on oikeus pyytää meille antamiemme henkilötietojen siirtoa. Voit tehdä tietojen siirtopyynnön ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@pinnacle.com.
Oikeus vastustaa tietojenkäsittelyä: sinulla on oikeus vastustaa tekemäämme tietojesi käsittelyä. Tämä oikeus ei ole absoluuttinen, ja tietojen säilyttämiseen saattaa olla pakottavia syitä, kuten lakisääteisten ja säädösten mukaisten velvollisuuksien noudattaminen. Jos haluat vastustaa suoramarkkinointia, ota yhteys osoitteeseen asiakaspalvelu@pinnacle.com ja ilmoita, ettet halua enää vastaanottaa markkinointimateriaalia.
Huomaa, että palvelujemme suorittaminen riippuu tiettyjen tietojen käsittelystä, joten jos käytät joitakin oikeuksiasi, saatat menettää palvelun kokonaan tai osittain.
Maksua ei yleensä peritä
Sinun ei tarvitse maksaa päästäksesi käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttääksesi muita oikeuksiasi). Saatamme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai suhteeton. Voimme myös kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi näissä tilanteissa.
Mitä saatamme tarvita sinulta
Saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi (tai käyttää mitä tahansa muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi, jonka tarkoituksena on varmistaa, ettei henkilötietoja paljastu väärille henkilöille. Ellet ole antanut kaikkia vahvistustietoja rekisteröityessäsi palveluumme, näitä tietoja saatetaan pyytää profiilisi täydentämiseksi. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme lisätietoja pyyntöösi liittyen vastauksemme nopeuttamiseksi. Muista pitää salasanasi luottamuksellisena – voit lukea IDPC:n neuvot salasanasi suojaamisesta täällä.
Vastauksen aikaraja
Yritämme vastata kaikkiin perusteltuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Toisinaan vastaamisessa saattaa kestää kauemmin kuin kuukauden, jos pyyntösi on poikkeuksellisen monimutkainen tai jos olet esittänyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.
On sinun velvollisuutesi pitää henkilötietosi ajantasaisina ja oikeina.
Sinulla on oikeus tehdä valitus sen jäsenmaan valvontaviranomaiselle, jossa asut, työskentelet tai jossa väitetty rike on tapahtunut. Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Maltan tietosuojaviranomaiselle Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC). Kuulisimme kuitenkin mielellämme huolistasi, ennen kuin käännyt tietosuojaviranomaisen puoleen, joten ota meihin yhteyttä ensin.
Pinnaclen verkkosivustot (myös mobiililaitteille optimoidut) ja mobiilisovellukset käyttävät evästeitä ja vastaavia teknologioita kirjautumisistuntojen hallintaan, mukautettujen verkkosivujen tarjoamiseen sekä sisällön räätälöimiseen käyttäjien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kun hyväksyt evästeilmoituksemme (painamalla ”Hyväksy”), hyväksyt evästeiden ja vastaavien teknologioiden käytön tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.
Mikä on eväste?
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka ladataan laitteellesi, kun käyt internetsivustolla. Useimmat internetsivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttökokemusta ja varmistaakseen, että sisältö ja toiminnot voidaan toimittaa ja niitä voidaan käyttää tehokkaammin.
Evästeet voivat toteuttaa monia eri tehtäviä. Esimerkiksi jotkin evästeet ladataan laitteellesi tilapäisesti siksi aikaa, kun selaat tiettyä sivustoa. Näiden evästeiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaammin, tai sivusto voi niiden avulla muistaa valitsemasi asetukset. Toisten evästeiden avulla taas sivustot voivat muistaa sinut, kun palaat niihin uudelleen. Evästeiden avulla voidaan myös näyttää mainoksia, jotka vastaavat tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi.
Voit estää osan evästeistä tai kaikki evästeet muuttamalla selaimen asetuksia. Voit tehdä tämän noudattamalla selaimen tarjoajan antamia ohjeita. Huomaa, että jos estät evästeet Pinnaclen sivustosta, sivuston toiminnot eivät ehkä toimi tarkoitetulla tavalla.
Esimerkiksi itse vedonlyönti voi olla mahdotonta. Jos haluat muuttaa selaimen asetuksia, lue lisää kohdasta Evästeiden hallinta. Lisätietoja evästeistä on kohdassa Lisätietoja.
Pinnacle käyttää seuraavia evästetyyppejä:
Olennaiset evästeet
Olennaiset evästeet ovat evästeitä, joita ilman sivusto ei voi toimia oikein. Niiden avulla voit siirtyä sivuston sivujen välillä ja suorittaa tiettyjä toimintoja, kuten siirtyä suojatuille alueille, lyödä vetoja, tehdä talletuksia ja hallita tiliä. Ilman näitä evästeitä emme voi tarjota tiettyjä verkkopalveluitamme ja toimintojamme.
Käytämme olennaisia evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Vetokupongin valintojen säilyttäminen, kun siirryt eri puolille sivustoa;
  • Tieto siitä, että olet kirjautuneena Pinnacle.com-sivustoon.
Olennaisiksi evästeiksi määrittämiämme evästeitä ei käytetä seuraaviin tarkoituksiin:
    • Sellaisten tietojen kerääminen, joiden avulla sinulle voitaisiin mainostaa tuotteita tai palveluita;
    • Asetuksiesi tai käyttäjänimesi muistaminen nykyisen käyntikerran päätyttyä.
Seuraavassa on esimerkkejä Pinnaclen määrittämistä olennaisista evästeistä:

 

BackURL

 

Tätä evästettä käytetään siirtymistarkoituksiin.

 

 

Custid

 

Tätä evästettä käytetään asiakkaan tunnuksen todentamiseen.

 

 

BrowserSessionId

 

Tätä evästettä käytetään samanaikaisissa kirjautumisissa sen selvittämiseen, onko käyttäjän nykyinen istunto istunnoista viimeisin.

 

 

UserAccess

 

 

Tämä eväste määrittää käyttäjän verkkosivuston käyttöoikeuden.

Suorituskykyevästeet
Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoa, kuten millä sivuilla he vierailevat useimmin ja tuleeko heille verkkosivuilta virhesanomia. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joiden perusteella vierailijan voi tunnistaa. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot koostetaan, ja ne säilyvät siksi anonyymeinä. Niitä käytetään vain sivuston suorituskyvyn parantamiseen.
Käytämme suorituskykyevästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Tilastotietojen saaminen sivuston käyttötavoista;
  • Kampanjoiden tehokkuuden tutkiminen;
  • Tilastotietojen kerääminen siitä, mistä kohteista asiakkaat lyövät vetoa;
  • Sivuston parantaminen mittaamalla mahdolliset tapahtuvat virheet;
  • Erilaisten sivuston muotoilujen testaaminen;
  • Sivuston käyttöä varten käytetyn selaimen tai laitteen tunnistaminen.
Suorituskykyevästeiksi määrittämiämme evästeitä ei käytetä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Sellaisten tietojen kerääminen, joiden avulla sinulle voitaisiin mainostaa tuotteita tai palveluita muissa sivustoissa;
  • Asetuksiesi tai käyttäjänimesi muistaminen nykyisen käyntikerran päätyttyä.
  • Henkilökohtaisten tietojesi, kuten sähköpostiosoitteen tai nimen, tallentaminen;
  • Kampanjoiden kohdentaminen sinulle missään muussa sivustossa;
  • Evästeiden antaminen kolmansien osapuolten käyttöön mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin edellä mainitut.
Seuraavassa on esimerkki Pinnaclen määrittämistä suorituskykyevästeistä:

 

ADRUM

 

Tätä evästettä käytetään asiakkaan käyttökokemuksen seuraamiseen.

 

 

Webmetrics-RUM

 

Tätä evästettä käytetään data-analyysin seurantaan.

 

Käytämme kolmansien osapuolten (kuten Google Analytics ja Silverpop Web Analytics) evästeitä tietojen keräämiseen asiakkaiden vuorovaikutuksesta sivuston kanssa, jotta voimme parantaa asiakkaan matkaa ja tarjota optimoitua palvelua (suorituskykyevästeiden estämisestä on lisätietoa jäljempänä).
Huomaa, että suorituskykyevästeiden estäminen ei estä verkkosivuston käyttöä. Se kuitenkin rajoittaa mahdollisuuksiamme saada tietoa kokemuksestasi ja tehdä tarkkoja päätöksiä verkkosivustomme parantamiseksi. Jos kuitenkin haluat omalta osaltasi poistaa käytöstä Pinnaclen käyttämän verkkoanalyysin, käytä seuraavaa linkkiä:
GoogleAnalytics
Toimintoevästeet
Näiden evästeiden avulla sivusto voi muistaa tekemäsi valinnat, kuten käyttäjänimesi, kielen tai olinpaikkasi sekä tarjota parannettuja, mukautettuja toimintoja. Sivusto voi esimerkiksi tarjota sinulle paikallisia säätiedotuksia tai liikennetiedotteita tallentamalla evästeiden avulla tietoja olinpaikastasi. Näiden evästeiden avulla voidaan myös muistaa muutokset, jotka olet tehnyt tekstikokoon, fontteihin ja muihin verkkosivujen mukautettavissa oleviin osiin. Niiden avulla voidaan myös tarjota pyytämiäsi palveluita, kuten videon katsominen tai blogin kommentoiminen. Näiden evästeiden keräämät tiedot voivat olla anonyymejä, eikä niiden avulla voida seurata selaamistasi muissa verkkosivustoissa.
Käytämme toimintoevästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Käyttämiesi asetusten – asettelun, värien, toimintojen näyttämisen ja piilottamisen sekä muiden asetusten – muistaminen;
  • Muistaminen, että olet nähnyt tietyn sisällön;
  • Live-chat-istuntojen tarjoaminen aktiivisesti tuen tarjoamiseksi.
Toimintoevästeiksi määrittämiämme evästeitä ei käytetä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Mainonnan kohdistaminen sinulle muissa sivustoissa;
  • Evästeiden antaminen kolmansien osapuolten käyttöön mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin edellä mainitut.
Seuraavassa on esimerkkejä Pinnaclen määrittämistä toimintoevästeistä:

UserPrefsCookie                 

Tämä eväste tallentaa tietoja tietyistä käyttäjäprofiiliin liittyvistä asetuksista, kuten oletuskerroinmuoto, oletuskieli, näkymä ja aikavyöhyke.

 

HomePageVisitedTime

Tämä eväste luodaan, jotta sivusto saa tiedon, tuleeko sinut ohjata palaaville asiakkaille tarkoitetulle sivulle.

DestUrl

Tämän evästeen avulla asiakas ohjataan suoraan tietyn liigan sivulle vierailijasivustossa kertoimien katsomista varten.

 

Kohdennusevästeet
Näiden evästeiden avulla sinulle tarjotaan sisältöä, kuten mainoksia, joka liittyy sinuun ja kiinnostuksen kohteisiisi. Niiden avulla voidaan myös rajoittaa, kuinka monta kertaa sinulle näytetään tietty mainos, tai mitata mainoskampanjan tehokkuutta. Nämä ovat yleensä kolmannen osapuolen mainostoimistojen Pinnaclen luvalla määrittämiä evästeitä, ja ne voivat jakaa muille organisaatioille, kuten mainostajille, tietoja muista vierailemistasi sivustoista.
Käytämme kohdennusevästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
  • Asiakasta kiinnostavien sivujen selvittäminen ja tämän tiedon välittäminen sähköpostityökaluumme, jotta voimme tarjota asiakkaille vain heidän kannaltaan merkityksellisiä tietoja.
  • Kampanjoiden tarjoaminen asiakkaille, jotka ovat rekisteröineet tilin siitä riippumatta, ovatko he siirtäneet varoja tililleen tai eivät.
  • Tuotteiden välisten kampanjoiden tarjoaminen asiakkaille sen perusteella, mitä markkinoita asiakas on katsonut tai minkä arvoisia vetoja asiakas on lyönyt.
  • Tietojen antaminen kolmansille osapuolille vierailustasi, jotta ne voivat näyttää sinulle kiinnostuksen kohteidesi mukaisia mainoksia.
Seuraavassa on esimerkkejä Pinnaclen käyttämistä kohdennusevästeistä:

Sidi

Tämän evästeen avulla kerätään tietoja sivuston vierailijan istuntoaktiivisuudesta.

 

Vidi

Tätä evästettä käytetään vierailijan tunnistamiseen.

Evästeiden hallinta
Suosittelemme, ettet muuta evästeasetuksiasi, koska se voi rajoittaa käyttökokemustasi ja sivuston toimintaa.
Jos haluat kuitenkin muuttaa evästeasetuksia, voit tehdä sen selaimessasi. Eri selaimissa voi olla eri tapoja hallita evästeitä, joten selvitä selaimen ohjeesta tai suoraan seuraavista selaimien tarjoajien sivustoista, miten tämä tapahtuu.
Lisätietoja
Lisätietoja evästeistä on osoitteessa https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie Video evästeistä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/cookies.
10. Tietojen muutokset
Kaikki Tietosuojakäytäntöön tulevat muutokset julkaistaan tällä sivulla, ja kaikki tällaiset muutokset astuvat voimaan, kun muokattu Tietosuojakäytäntö on julkaistu. Pyrimme kaikin kohtuullisin tavoin ilmoittamaan sähköpostitse, ilmoituksella sivustolla tai muulla sovitulla tavalla, jos teemme tähän tietosuojakäytäntöön oleellisia tai merkittäviä muutoksia. Jos aiomme käyttää henkilötietojasi uuteen tarkoitukseen, päivitämme tietosuojakäytäntöämme ja ilmoitamme muutoksista yksityishenkilöille ennen uuden käsittelyn aloittamista.